Cursussen

ArtiVitrA ontwikkelt het creatief talent door het aanbieden van kunstprojecten op gebied van theater en beeldend. Leuke en inspirerende thema's worden uitgediept. Het plezier van het ontdekken van de eigen mogelijkheden en de ontmoeting met anderen staan voorop. ArtivitrA begeleidt vakkundig. ArtiVitrA werkt samen met 'de Brede School Culemborg', de basisscholen en het Kindcentrum (Beatrixschool Culemborg). ArtiVitrA biedt twee zomerse kunstprojecten beeldend aan.

Maandagmiddag 24 juni,1,8,16 juli van 15.30-16.45 uur: Mijn lievelingsdier in 3 D (leeftijd 6-13 jaar)

Kinderen houden van tekenen en schilderen en ze vinden het prachtig wanneer ze écht leren tekenen. Daarom is het thema 'mijn lievelingsdier'in 3 D inspirerend. De kinderen leren verhoudingen, schetsen dieptewerking en compositie maken in verschillende tekentechnieken. Ook gaan ze één middag de natuur in en leren ze schetsen te maken en deze te verwerken tot een schilderij. Kosten € 39,00 voor 4 lessen inclusief materiaal.

Maandagmiddag 9,16,23,30 september: 'Coole'ontwerpen in 3 D (leeftijd 6-13 jaar)

Hoe wordt een toren rond en vliegt door de lucht? Dát leren de kinderen door het principe van perspectief te kennen. Daardoor kunnen de kinderen levensechte gebouwen fantaseren, ontwerpen ze hun naam in 3 d en laten zich inspireren door de wereld van Escher. Ook in deze cursus staan de tekentechnieken en materialen centraal én ze leren een kleurrijk natuurschilderij maken alsof je deze binnen wandelt. Er komt een wereld tot leven!        Kosten € 39,00 voor 4 lessen inclusief materiaal.

 

Informatie en inschrijving

Belt u gerust voor meer informatie naar Marije Horjus 06 28 040 888, of mailt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.