Cursussen

ArtiVitrA ontwikkelt het creatief talent door het aanbieden van kunstprojecten op gebied van theater en beeldend. Leuke en inspirerende thema's worden uitgediept. Het plezier van het ontdekken van de eigen mogelijkheden en de ontmoeting met anderen staan voorop. ArtivitrA begeleidt vakkundig. ArtiVitrA werkt samen met het Kindcentrum (Beatrixschool Culemborg) en biedt daar 2 kunstprojecten beeldend aan, de Brede school en de Volksuniveriteit te Culemborg.

Maandagmiddag 3-10-17-24 september en 1 oktober van 15.30-16.45 uur: Droomhut op een eiland (leeftijd 6-12 jaar)

Kinderen houden van tekenen, schilderen, knutselen en verhalen maken! De kinderen ontwerpen hun hut d.m.v. een tekening, leren perspectief, compositie en kleurgebruik. Daarna werken ze de tekening uit met houten ijstokjes. Terwijl ze bouwen ontstaan nieuwe ideeen voor de aankleding en de omgeving. Zo bouwen ze nog een boot, boetseren, maken schilderijen of schrijven een verhaal. Kinderkunst Beeldend, kosten € 49,00 voor 5 lessen inclusief materiaal.

Maandagmiddag 29 oktober,5-12-19-26 november: De wereld in 3-D (leeftijd 8-13 jaar)

Hoe wordt een toren rond en vliegt door de lucht? En hoe teken je een olifant die iedereen herkent? De kinderen krijgen écht tekenles en leren de tekentechnieken van perspectief, verhouding, compositie, kleurgebruik en materiaalgebruik. Er komt een wereld tot leven! Kinderkunst Beeldend, kosten 45,00 voor 5 lessen inclusief materiaal.

 

Informatie en inschrijving

Belt u gerust voor meer informatie naar Marije Horjus 06 28 040 888, of mailt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.